Ställ en fråga

Som besökare på parterapiforum.com är du välkommen att ställa en fråga till oss. Beskriv er situation utifrån ditt sätt att se relationen och vad du funderar över. Vi svarar så snart vi kan till den e-postadress du anger. Då detta är en helt kostnadsfri tjänst är det inte alltid vi kan ge ett helt uttömmande svar, men vi svarar alltid så gott vi kan och så snart som möjligt.

Det händer att vi publicerar hela eller delar av en frågeställning som skickats till oss, ihop med vårt svar. Syftet är att andra som känner igen sig i situationen ska också ska hitta ett svar eller vägledning. Innan en sådan text publiceras tar vi alltid bort eventuella namn, ort eller annan information som skulle kunna antyda vem som skrivit frågan för att insändaren ska förbli anonym.

När du skickar in en fråga till oss medger du samtidigt att vi har rätt att i förekommande fall använda texten enligt ovan.


(Lämna tom)

Parterapiforum.com

På parterapiforum.com hittar du information inom parterapi för relationer som av någon anledning är lite på glid. Hoppas du hittar något som kan hjälpa dig och din partner att komma vidare eller få en bättre relation.